Job Archives

Upplagt 3 år sedan

IndustriAutomation är en av Gävleborgs ledande aktörer inom automation och robotik.

För att möta den ökade efterfrågan rekryterar vi nu erfarna ingenjörer med erfarenhet att arbeta mot verkstadsindustrin.
IndustriAutomation består idag av tolv ingenjörer placerade i Sandviken. Vi arbetar med både fastpris- och konsultuppdrag mot tung industri.
Tillsammans med våra systerföretag BEKAB (Bergströms Konstruktionsbyrå), Koproma Engineering och VISRO är vi en komplett leverantör av maskiner och anläggningar.
Din roll blir att arbeta i projektgrupp samt ha egna uppdrag med funktionsansvar.

Det finns många anledningar till att arbeta hos IndustriAutomation

  • Vi har en platt organisation vilket innebär korta beslutsvägar där alla syns och har möjlighet att påverka.
  • Tillsammans med våra erfarna ingenjörer får du en stimulerande arbetsmiljö.
  • IndustriAutomation är avtalsleverantör till regionens största industriföretag. Detta innebär en trygg anställning och medverkan i en mängd intressanta uppdrag.
  • Samleveranser med våra systerföretag innebär att våra ingenjörer deltar i utvecklande arbete med framtagning av nya maskinutrustningar och produktionsanläggningar.
  • IndustriAutomation ingår i teknikkoncernen Järnvågen tillsammans med BEKAB, Koproma Engineering och Visro. Totalt erbjuder vi nära 40 ingenjörer inom områdena maskin, el/automatik och robotik.
  • IndustriAutomation har självklart flextid, nära 6 veckors semester och möjlighet att delta i intressanta mässresor runt om i Europa.

Vi undanber oss att bli kontaktade av Rekryterings- och bemanningsföretag.

Läs mer om vår Dataskyddspolicy.

Jobbbeskrivning

JobbkategoriAutomationsingenjör
TjänsttypHeltid

IndustriAutomation är en av Gävleborgs ledande aktörer inom automation och robotik. För att möta den ökade efterfrågan rekryterar vi nu erfarna ingenjörer med erfarenhet att arbeta mot verksta...