El-konstruktör

Upplagt 3 månader sedan

IndustriAutomation har hjälpt små och stora företag att automatisera sin produktion sedan 1994

Vi söker el konstruktörer till IndustriAutomation i Sandviken!

IndustriAutomation är ett lokalt automationsföretag med ca 14 anställda. Via våra systerbolag VISRO och Koproma Engineering har vi en komplett portfölj av intressanta uppdrag. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan.

Din vardag
Som konstruktör kommer du att arbeta med elkonstruktion i industriella automationsprojekt inom såväl nykonstruktion som befintliga anläggningar. Du driver konstruktionsuppdraget framåt genom hela kedjan från utredning till färdig anläggning. Uppgifterna utförs i uppdrag av varierande storlek både på fastpris och till löpande räkning. Du kommer att bli en del av en mycket kompetent arbetsgrupp där man hjälps åt att lösa uppgifter och utveckla arbetsmetoder.

Vem vi söker
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som elkonstruktör och att du gärna har erfarenhet av att jobba i EPLAN eller ElproCad. Vad gäller utbildningskrav ser vi att du har en ingenjörsutbildning inom el, maskin eller automation, alternativt gymnasium med teknisk påbyggnad typ YH-utbildning.

Varför arbeta hos oss?
Vi tar jobbet på allvar men vi har också väldigt roligt tillsammans! Vi tror på utveckling, utbildning och mångfald. Vi vet att våra medarbetare är vår i särklass viktigaste resurs.

Rekryteringsprocessen
Intervjuer sker löpande så sök nu!

Jobbbeskrivning

Jobb kategoriEl konstruktör
TjänsttypHeltid
Jobb ID101

Ansök Online

En giltig epost krävs.

Läs mer om vår Dataskyddspolicy