+46 (0)26-53 21 30

Våra Tjänster

Vi utför elektriska konstruktioner från idé till drifttagning. Det kan röra sig om allt från styr- och reglersystem eller kraftförsörjning till hela produktionsanläggningar.

pic

El-konstruktion

Vi utför både större och mindre elkonstruktioner i EPLan, AutoCAD och ElproCAD men även i andra mjukvaror om önskemål finns.

pic

Automation

Vi programmerar marknadens mest förekommande PLC-system och säkerhets-system. Allt från fältbuss-komunikation till avancerad sekvenshantering och reglerloopar. Siemens, Mitsubishi, CoDeSys, ABB m.fl.

pic

HMI/Scada

Vi erbjuder olika lösningar för styrning, övervakning och analys. Genom att sätta oss in i våra kunders behov och kravspecifikationer föreslår vi en kundanpassad systemlösning, som baseras på SCADA-teknik eller lösningar med HMI. Våra automationsingenjörer har bred kompetens samt lång erfarenhet från de flesta system.

pic

Projektledning

Vi hjälper er igenom ert projekt, vi kan ta hand om för-projekteringen och framtagande av kravspec, ta fram för-frågningsunderlag, hålla i upphandlingar och styra hela eller delar av projektet.

pic

Drivteknik

Vi löser era motorstyrningar, både traditionella men även mer avancerade med frekvensomformare och Servo.

pic

Fältbuss/Kommunikation

Vi arbetar med de flesta fältbussarna.

pic

Robot kinematics

Industriroboten skapar högre produktivitet och förbättrar arbetsmiljön för de anställda. Vanliga uppgifter är att lyfta och packa tunga delar, svetsa, betjäna maskiner, slipa och måla. Robotarna kan kompletteras med ett stort antal tilläggsfunktioner allt efter vad roboten ska utföra. Vi arbetar gärna med robotar från KUKA, ABB eller Yaskawa.

pic

Riskbedömning/Säkerhet

Vi arbetar aktivt med maskinsäkerhet i våra projekt. Genom att anlita oss får du tillgång till vår CMSI-certifierade expertis. Vi ger er hjälp med tolkningar, genomförande och verifiering av maskinsäkerhet i ditt projekt. Vi utför även riskbedömningar av er befintliga anläggning och upprättar om nödvändigt en åtgärdsplan för hur fullgod säkerhet ska uppnås. Tveka inte att kontakta oss för konsultation i dessa frågor, vi besöker er gärna och tittar på er anläggning!